Maatwerk

Een toog, kunstwerk of iets anders?

Ook daar kunnen we je bij helpen. Onze kennis van koper- en zinkwerken kunnen we zonder problemen toepassen op bijvoorbeeld een toog op maat of een kunstwerk met zeer specifieke eisen.

Kunstwerken

Zo werkten we mee aan "Finally Home", een kunstwerk van kunstenaar Roel Vandebeek dat op het heraangelegde Dorpsplein van Heindonk letterlijk een figuurlijk een inkijk op het plein geeft.

Het waren net die historische gebouwen die de kunstenaar Roel Vandebeek inspireerde. Samen met een groep inwoners van Heindonk ontwierp hij, met respect voor de sfeer van de omgeving, deze kapel. Het is een groot, krachtig en transparant beeld,  een stilistische megafoon of spreekbuis. Vooraan bescheiden en ‘sacraal’, achteraan uitlopend tot een forum. Het kan tevens dienst doen als ‘beschutting of onderkomen’ voor bijvoorbeeld muzikanten. Tijdens optredens kijkt het publiek dan in de richting van de historische omkadering. Finally Home reikt op die manier de hand naar de omgeving.

Togen & bars

Ze moeten niet enkel plezant zijn om aan te hangen, maar mogen ook gerust mooi zijn om naar te kijken. Een toog of bar op maat in koper of zink staat garant voor een eyecatcher midden in je zaak. Het is daarbij ook nog gemakkelijk te onderhouden, en zal er doorheen de jaren alleen maar beter uitzien door de vorming van een natuurlijke patina laag.

Je wildste ideeën

Kortom, voor ons is geen enkele uitdaging te gek of onmogelijk. Contacteer ons en samen bespreken we wat je voor ogen hebt, en hoe we het samen kunnen realiseren.

Meeus voor particulieren

Als particulier op zoek naar een betrouwbare partner voor uw project? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Meeus voor bedrijven

Wij zijn ook actief in de openbare sector. Interesse in een samenwerking? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contacteer ons